Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2011.05.22.
12:22

Írta: pázsitzebra

Vízen vagy szárazföldön? A hibrid rendezvényekről

Az egyik aktuális hot műfaj a hibrid esemény. Az több mint érthető, hogy a webes bejelentkezéssel sokan élnek, miért ne akarnának pénzt és időt megtakarítani, ha ez kimondottan fel van kínálva, de a legszebb, hogy a virtuális jelenlét lehetősége megsokszorozza a fizikai részvevők számát. Demográfiai különbségek nem mutatkoznak, idősek és fiatalok egyaránt pártolják. Ebből is látszik, hogy a "Kiemelten fontosnak tartjuk a webkettes működés integrálását a fiatalabb célcsoport hatékonyabb elérése érdekében" című büszke mutatványra az élet konkrétan a vállát vonogatja. Régi tapasztalat, hogy ami a technológián keresztül újul meg vagy áll elő egy addig nem látott fejezettel, az nem bonyolódik, hanem egyszerűsödik. Az online konferencia, szeminárium nagyon-nagyon nem hülyeség. De nemcsak tanulásról beszélünk: az online értekezlet sem az! A KKV szektorban köztudottan a juniorok viszik a munka dandárját, ők a hátuk közepére kívánják a hét huszadik mítingjét, a rutinosabbak pedig joggal érezhetik úgy, elég megbeszélést ültek már végig ahhoz, hogy ebben is elbírjon némi könnyítést az életük.

 A Unisfair – egy amerikai cég, amelyik kifejezetten online eseméynek értékesítésével foglalkozik – egy felsővezetője, Joerg Rathenberg így nyilatkozott: "A válaszadók négy százaléka vett már részt online eseményen. Ha ehhez hozzáadjuk azok számát, akik strandon tették meg ugyanezt, az erős jelzés arról, hogy érdemes elmozdulni ebbe az irányba. A marketingeseknek mobilitásra van igényük. Ez most az egyik következő nagy dolog." Igen. One of the big things to come.

Forrás: bizreport. com

Szólj hozzá!

Címkék: web2.0 újmédia ecommerce miting

A bejegyzés trackback címe:

https://meztelenuzenet.blog.hu/api/trackback/id/tr582931180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása