Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2011.06.20.
16:23

Írta: pázsitzebra

Luxus-e vagy?

Minden ötödik luxusmárka letiltja a falát. Légy odaadó rajongója, de ne szólalj meg. Miért? Hadd ne keccsöljenek száz videóval, ezer kommenttel, tízezer vidám felfelé mutató hüvelykujjal, esetenként négymillió taggal, vagy mi a szösz?A Facebook úgy döntött, 2011. augusztusától ezt nem engedélyezi.

Az L2 egy tanulmánya használja azt a kifejezést, hogy Facebook-intelligencia. Picit félelmetes, egyben eléggé logikus, hogy itt tartunk. Az több évtizede bebizonyosodott, hogy a teljes élethez nem elég a magas IQ. Az érzelmi, a társadalmi, a spirituális és az erotikus intelligencia mellé most itt a webkettes rátermettség. Kedélytelen kérdés, de nem könnyű megkerülni: ha egy márkának nincs kedve interakciózni, biztosan bele akar vágni a közösségi kommunikációba? Tulajdonképpen mit gondol azokról, akikből él?

Szólj hozzá!

Címkék: facebook meztelen üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://meztelenuzenet.blog.hu/api/trackback/id/tr802968139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása