Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2012.03.22.
10:45

Írta: pázsitzebra

Go, DiVi, go!

Van a hangsebesség, van a fénysebesség, és van a Facebook. Annál gyorsabb semmi sem.

Így hát mindenki tudja már a nagy hírt, ezen poszt célja semmiképp nem a tavaly óta junibor-fan baráti kör informálása. Nem, ez simán hejehuja-írás, tüzijáték-bekezdés, petárda-hiperhivatkozás, mert a büszke öröm ragadós, mint a Michelin matrica.

A Szent István tér pillanatok alatt emblematikussá váló, nyüzsgő, zsivajos, teljesen unikális borbárja négy hónapja létezett, amikor a Michelin ellenőrök kiszálltak és, gondolom, úgy csináltak, mint a szegény lány a királynál: ittak is meg nem is, utóbbit csak azért, hogy nagy rutinosan annál többet igyanak mégis. Közép-Európában egyetlen bárt illetett ekkora megtiszteltetés. Csak hogy értsük: már a kategória is atipikus, már a figyelem is rendkívüli. Tessünk hát ehhez mérni az eredményt. És ne szégyelljük az egyszerű, ám pontos szavakat: ez bizony kibaszott nagy dolog.

Köszönjük, DiVi, köszönjük, Szonyecs, köszönjük, borászskacok, köszönjük, szökőkút. Rajtad a helyünk.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: web2.0 budapest win win közösségi márka divino borbár kitzinger szonja

A bejegyzés trackback címe:

https://meztelenuzenet.blog.hu/api/trackback/id/tr674332575

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A DiVinót ajánlja a Michelin 2012.03.22. 12:24:01

Nemcsak Budapesten, hanem Közép-Európában is a budapesti Szent István téren található DiVino az egyetlen bár, amelyet a Michelin-útikalauz legújabb kiadása ajánl. A borbárban 35 év alatti fiatal magyar borászok tételeit lehet megkóstolni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása