Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2011.05.23.
11:11

Írta: pázsitzebra

Olvastad?

Online és offline találkozása: égi és földi szerelem egyszerre. Szüntelen csodálattal bámulják majd forró susmusban fejtegetik egymást, ennek csillogó gyümölcseként pedig sorra ajándékozzák meg pompás bébikékkel a világot.

Az egyik legszebb fejezete ennek a szerelemnek a könyvek jövője a harmadik évezredben, pontosabban amilyennek most látszik. Ott van például az elektronikus olvasás és a Kindle. Tarol. Még négy éve sincs, hogy debütált, és már ott tart, hogy az Amazon bejelentheti: többen vásárolnak ebookokat, mint papírpéldányokat. Sziklaszilárd meggyőződésem, hogy ez nem rontja a könyvek mindenkori ázsióját. Könyvek mindig voltak és mindig lesznek. Hogy poros volna minden könyvtár? Ugyan! Vessünk egy pillantást az Országos Széchényi Könyvtár webkettes tevékenységére: aktívan facebookol, twitterezik, blogol, még tumblelogja is van, hovatovább twittermagazinja. Ügyesebb az újmédiával mint tíz divatvendéglő együttvéve, le a kalappal előttük.

Az pedig egyenesen lenyűgöző, amivel az Antikvarium.hu állt elő idén áprilisban. Pedig semmi mást nem tesznek, mint élnek a saját lehetőségeikkel: mivel az antikvárium minden rendelést online intéz, egy egyébként édesen csúnyácska weboldalon, adja magát a hatalmas adatbázis, az érdeklődés pedig garantált. Ugyan miért hagynák frigiden az olvasót az olyan újmédiás játékok, amelyek könyvekről szólnak? Különben is mindenféle mutatványban gazdagok, náluk például igen szofisztikált rendszerben lehetséges könyvvel fizetni. Na de: az említett játék A nagy könyvrablás nevet kapta,

és azt ajánlotta fel a regisztrálóknak, legyenek ők könyvbonnie és könyvclyde. Mindenki részt vehetett, aki kiszúrta az adathibát a videóban – Orwell 1984-ében cserélték fel a számokat –, a többi adta magát: pezsgés, létszám, létszám, létszám a köbön, hihetetlen sietős és aktív forgalom, sorsolás, boldogság.

Itt aztán mindenféle üzenet van, meztelen és báli ruhás egyaránt. Ez a kampány teljesen nyíltan kimondja, hogy a könyvek igenis megérnek bármennyi macerát, és szermernyit sem kevésbé izgalmas a világuk, mint amikor Johannes Gutenberg Strassburgban meghozta élete döntését. A könyv gigasztár, mindig az lesz, és élhetővé teszi az életünket. A Jóisten áldja meg érte.

Köszönjük és gratulálunk, Antikvarium.hu. Nagyszerű munka volt. Kérjük a folytatást.

 

Szólj hozzá!

Címkék: olvasás amazon oszk kindle antikvarium.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://meztelenuzenet.blog.hu/api/trackback/id/tr122920026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása